Xbox poklanja seriju X na temu Mjolnir

 

Xbox Series X uspoređivan je s mnogo stvari kada je predstavljen 2020. Najviše s hladnjakom, nešto što je Xbox smatrao toliko zabavnim da je zapravo stvorio hladnjak Series X i dao jedan Snoop Doggu. Netko je ipak vidio konzolu i podsjetio se na Thorov čekić, stoga je ovo nevjerojatno kul darivanje pokrenuto povodom datuma izlaska igre Thor: Love and Thunder.

 

 

 

Xbox je na Twitteru podijelio detalje o svom najnovijem natjecanju, kao i sliku onoga što se može osvojiti. Jedinstvena Serija X koja je dizajnirana da izgleda kao Mjolnir, čekić koji je razbijen na komadiće, ponovno sastavljen i našao se u rukama Jane Foster u najnovijem MCU filmu. Čak je pričvršćena i ručka, nešto što, nadamo se, možete ukloniti jer bi u suprotnom pronalaženje savršenog mjesta za konzolu moglo biti malo nezgodno.

 

Što se tiče dokazivanja da ste dovoljno vrijedni podići ovu jedinstvenu seriju X, to je zapravo prilično jednostavno. Sve što trebate učiniti kako biste imali priliku osvojiti Mjolnir konzolu je retvitati tweet u nastavku i uključiti hashtag Thor: Love And Thunder Xbox Sweepstakes. Natjecanje je trenutno u tijeku i završit će 21. srpnja 2022. Svaki stanovnik zemlje u kojoj je Xbox podržan ispunjava uvjete, ali oni od vas mlađi od 18 godina trebat će dopuštenje roditelja ili skrbnika ako žele sudjelovati. Što čekate?

 

 

 

 

 

 

a
[instagram-feed]
follow us on: