Xbox Game Pass dodaje igru iznenađenja za srpanj

 

 

Nekoliko se igrica danas pridružilo ili vratilo na Xbox Game Pass, a igrači Xbox One i Series X/S dobivaju još jedno neočekivano novo izdanje.

Srpanj 2022. pokazao se kao prilično dobro vrijeme za pretplatu na Xbox Game Pass. Tri Yakuza igre neočekivano su se vratile na uslugu ranije danas nakon napuštanja 2021. Dvije nove igre također stižu danas, uključujući još jedno nenajavljeno iznenađenje.

 

 

 

 

Last Call BBS i Solasta: Crown of the Magister upravo su stigli na Xbox Game Pass za PC i konzolu. Dok je Microsoft već najavio dolazak Last Call BBS-a na premium pretplatničku uslugu, ljubitelji RPG-a mogli bi biti ugodno iznenađeni kada Solasta dolazi na konzole.

 

 

Solasta: Crown of the Magister:

Solasta: Crown of the Magister je taktički RPG na poteze koji je razvio Tactical Adventures i sa statistikom i mehanikom temeljenom na 5. izdanju Dungeons and Dragons. Smješten u post-apokaliptičnom svijetu mašte, igrači stvaraju grupu od četiri pustolova i vode ih u potragu za vraćanjem začaranih dragulja iz ruševina drevnog vilenjačkog carstva. Igrači mogu napraviti svoju zabavu iz kombinacije pet klasa i sedam rasa. Svaki lik također ima svoju osobnost, što može utjecati na njihovu interakciju s različitim NPC-ima u igri. Također se može pohvaliti online co-op multiplayerom, zadržavajući društveni aspekt koji je mnoge ljude privukao D&D-u.

 

 

 

 

 

 

 

 

a
[instagram-feed]
follow us on: