/  Wandercon – Tekken 7

Wandercon – Tekken 7

Wandercon – Tekken 7

13th January 2023
11:59
Osijek
500€
Prize Pool
1vs1
Play Mode
PS5
Platform
64
Players

O turniru

Turnir je organiziran po modelu double eliminationa što znači da igrači moraju izgubiti protiv dvojice različitih igrača da bi ispali iz turnira.
Bracket se sastoji od dva dijela: winners bracket, u kojemu svi počinju te losers bracket u koji padaju oni koji su izgubili jedan meč. Igrači koji izgube u losers bracketu napuštanju natjecanje. Glavno finale igraju pobjednici winners i losers bracketa – igrač koji dolazi iz losers bracketa mora pobjediti protivnika u dva seta da bi osvojio titulu pobjednika turnira.
Mečevi se igraju po modelu best of 3. Izuzetak su finale winners bracketa, losers bracketa te grand finals meč koji se igra po modelu best of 5.
Staza se u prvom gameu bira nasumično. Gubitnik prvog gamea može birati stazu za idući game, pod uvjetom da nije mijenjao lika. Ukoliko gubitnik mijenja lika, staza se ponovo bira nasumično. Pobjednik gamea nema pravo mijenjanja lika.
Pauze su onemogućene tokom igre (osposobljavamo Tournament mode).
Character customization je onemogućen tokom turnira – igrači mogu koristiti samo standardne kostime i presetove (izuzetak: Gigas Preset 3 / Jack7 Preset 3 i 4).
Igrač koji pobjedi meč dužan je odmah prijaviti rezultat organizaciji.
Svi natjecatelji su dužni pridružiti se official Wandercon discord serveru radi lakše komunikacije – https://discord.gg/kvTjmEp8Aq
Najbolja 4 igrača dolaze na LAN završnicu koja se održava u Osijeku, Gradski vrt 3-5.02.2023

a
[instagram-feed]
follow us on: