Star Wars: Hunters odgođen za 2023.

 

Zynga je objavila da se izlazak igre odgađa u cijelom svijetu do 2023. kako bi studio mogao “ispuniti velika očekivanja” obožavatelja i samih programera.
“Razumijemo da su kašnjenja utakmica frustrirajuća, međutim, naš glavni prioritet je osigurati da igrači imaju najbolje moguće iskustvo u Areni”, izjavili su iz Zynga-e.

Hunters je već imao “soft” lansiranje na mobitelu, a Zynga je zahvalila obožavateljima na povratnim informacijama koje studio koristi kako bi igra postala “najbolja što može biti”.
Ovo je najnovija odgoda za Hunters jer je igra prvotno trebala biti lansirana 2021., zatim je odgođena za 2022., a sada ponovno za 2023. Hunters se pridružuje rastućem popisu igara za 2022. koje su odgođene za 2023.

Star Wars: Hunters nadolazeći je besplatan natjecateljski naslov koji će biti lansiran za Android, iOS i Nintendo Switch. Kroz tri različita moda, do osam igrača borit će se za nadmoć koristeći niz različitih klasa i sposobnosti koje su obožavatelji Star Warsa upoznali i zavoljeli u petlji igranja sličnoj kao što su League of Legends ili Paladins.

 

a
[instagram-feed]
follow us on: