Speedrunner srušio svjetski rekord u igri Doom Eternal

 

 

Za one koji uživaju u dobrom speedrun videu, ljeto je izvrsno vrijeme za provjeru svih vrsta igara koje izazivaju samo najbolji. S obzirom da se sada održava humanitarni događaj Summer Games Done Quick 2022, stalno se održavaju trke.

 

Naravno, postoje oni izvan SGDQ eventa koji također pokušavaju svoje “speedrunove” , uključujući jednog korisnika koji je upravo postavio novi svjetski rekord za Doom Eternal, sa 100% dovršenjem na najtežoj težini igre.

 

 

 

Na Twitchu, streamer Absolutemassive postavio je sebi ultimativni izazov, ali prošao je neozlijeđen, pobijedivši Icon of Sin u Doom Eternalu u vremenu od 1:45:56 i postigavši ​​prvo vrijeme ispod 1:46:00. Trenutačno se vrijeme tek treba dodati na Speedrun.com, ali VOD na Twitchu pokazuje da je, nakon više od jednog pokušaja, Absolutemassive uspio 100% igru ​​na Ultra-Nightmare težini u “ograničenoj” kategoriji. To znači da su postojala određena ograničenja za trčanje, kao što je nedopušteno korištenje rail boosta i mogućnost izlaska izvan granica.

 

 

 

 

 

 

 

 

a
[instagram-feed]
follow us on: