Skull and Bones bit će skoro 7 puta veći od Assassin’s Creed Valhalla

 

Ubisoft je konačno ponovno otkrio Skull and Bones tijekom nedavnog izlaganja, pokazujući žestoki pogled na piratski svijet. Inspiriran je Zlatnim dobom piratstva, iako ne preuzima izravno iz njega, i stavlja igrače u realističan svijet.

 

Igrači će na kraju moći izraditi 12 jedinstvenih brodova pri lansiranju, potencijalno skupljajući flotu od 40 brodova. U kombinaciji s elementima za više igrača, piratskim jazbinama i drugim značajnim lokacijama, zvuči kao da će Skulls and Bones biti velika igra.

 

 

Što se tiče veličine, Usporedili bi ga s Valhallom. Kao što mnogi znaju, to je najnovija igra u franšizi Assassin’s Creed i jedna od najvećih. Veličina Skull and Bones potpuno ga zasjenjuje.

 

To znači da je Skull and Bones imati oko 387 km prostora u igri, dok je Assassin’s Creed Valhalla oko 58 kvadratnih kilometara. Sve u svemu, Skull and Bones je oko 7x veći od Assassin’s Creed Valhalla, ali za to postoji opravdanje. Valhalla je velika igra otvorenog svijeta, ali je igra isključivo za jednog igrača.

 

 

 

Skull and Bones izlazi  8. studenoga za PC, PS4, PS5, Stadia, Xbox 1  i Xbox serija X.

 

 

 

a
[instagram-feed]
follow us on: