Saznajte što je sve najavljeno na Sony State of Play prezentaciji

Sony State of Play prezentacija donijela je sa sobom mnogo interesantnih najava, odlučili su započeti snažno s Tekken 8 trailerom.

Nastavili su prezentaciju s interesantnim prikazom Star Wars: Tales from the Galaxy’s Edge koja se čini da će biti PS VR Exclusive igra.

Za sve fanove VR-a i TTRPG igara, Demeo je jedan od prvih AAA VR TTRPG, art style im je zanimljiv, plus voice acting im se čini veoma kvalitetan, drago mi je da su toliko rada i truda uložili u ovakav projekt.

Neočekivana najava koja nas je iznenadila na ovom State o Play-u, Yakuza, ali da je u 19. stoljeću s katanama i starim revolverima. Baš me zanima u kakve nepodopštine ćemo ulaziti tijekom ove igre!

Ako prije niste bili hype za Hogwarts Legacy, ovaj trailer bi vam mogao promijeniti mišljenje. Prikazuje što pretpostavljam jednu od misija koja vas vodi u Hogsmeade Shop, koji je očito uklet i sve te lutke treba spaliti vatrom prije nego što se počnu razmnožavati.

Pacific Drive je first-person survival igra u kojoj preživljavate u Americi tijekom neočekivanih i misterioznih (ne)prirodnih nepogoda.

Synduality se čini kao neki open world RPG u kojem kontrolirate velikog mecha, čini se da ćete raditi slične stvari kao u Death Stranding-u, ali u mech odijelu.

Stellar Blade podsjeća dosta na Nier: Automatu, ali daje svoj nekakav twist na cijelu priču. Izgleda da se radi o nekakvoj post apokaliptičnoj Koreji s Matrix stilom priče, ako combat bude zanimljiv i priča solidna, možda gledamo hidden gem.

Dvije Samurai igre na jednom State of Play-u?! Ghosts of Tsushima sigurno je učinio svoje, ali nećemo se žaliti i ova igra izgleda fenomenalno, kao neki mix između Ghosta i Sekiro.

Kao šećer na kraju, story trailer za God of War Ragnarök. Što se ove igre tiče, mislim da daljnja objašnjenja nisu potrebna, samo nam dajte da igramo!

 

 

 

a
[instagram-feed]
follow us on: