Novi Fallout: London dolazi sljedeće godine

 

Fallout: London je ambiciozan, pionirski mod veličine DLC-a za Fallout 4, postapokaliptični RPG Bethesda Game Studios iz 2015. Fallout: London izdvaja se od svojih suvremenika i nudi potpuno novo iskustvo: postavljanje igre Fallout izvan Sjedinjenih Država.

 

Vjeran svom nadimku, Fallout: London se odvija U Londonu. Od uštogljenih parlamentarnih aristokrata do uskrsnuća Vitezova Okruglog stola do beskompromisnog kulta revolucionara (i još mnogo toga!), Fallout: London utjelovljuje povijest i estetiku Londona i stavlja nepogrešiv nuklearni spin na voljeni grad.

 

 

 

 

Fallout: Razvoj Londona je intenzivan i uključuje mnoštvo pojedinaca iz različitih disciplina, kako na amaterskoj tako i na industrijskoj razini. Tim održava snažan osjećaj profesionalizma i predanosti zanatu. Svi u timu Fallout: London dijele duboku ljubav prema videoigrama, i što je najvažnije, samom Falloutu. Svaki član tima Fallout: London pojedinačno je regrutiran zbog svog doprinosa i talenta u području dizajna i modifikacije igara.

Fallout: London se sastoji od sažete verzije Londona koja se fokusira na glavne gradske četvrti.

Karta svijeta je otprilike veličine Fallout 4 Commonwealtha i omogućit će igračima da iskuse sve od srca Westminstera pa sve do valovitih brežuljaka na periferiji Bromleya.

 

 

 

 

 

a
[instagram-feed]
follow us on: