Nova piratska igra Skull and Bones

 

Bio je to nevjerojatno dug put za Ubisoftov piratski naslov, Skull and Bones. Naslovu nije nedostajalo problema i kontroverzi tijekom godina razvoja jer je Ubisoft Shanghai mnogo puta odgađao Skull and Bones, dok se također bavio prijavljenim slučajevima problema na radnom mjestu. Međutim, kroz sve to, na Skull and Bones se nastavilo raditi, a studio je čak promijenio razvoj kako bi uključio novu viziju, što je naizgled pomoglo igri da napreduje.

 

 

 

Čak je i ESRB ocijenio Skull and Bones, korak koji se obično poduzima kada se igra približi ili završi s razvojem. Igrači će na sreću dobiti odgovore ovaj tjedan zahvaljujući novom Ubisoftovom predstavljanju.

Internetske glasine su pokazale da će Skull and Bones biti objavljen u srpnju i sasvim sigurno, to je sada potvrđeno. Ubisoft je otkrio da će njegov nadolazeći naslov biti posebno predstavljen  ovog tjedna, 7. srpnja u 8:00 putem Ubisoftovih službenih YouTube i Twitch kanala. Tijekom otkrivanja, igrači će vidjeti potpuno novi gameplay, a najava također zadirkuje nove detalje kao i potencijalno otkrivanje “skrivenog blaga”.

 

 

 

a
[instagram-feed]
follow us on: