Najveći leak u gaming povijesti

Ovaj vikend smo doživjeli vjerojatno najveći gaming leak u povijesti. Tijekom vikenda, sat vremena gameplay-a GTA 6 u Vice City-u s novim protagonistima je bio izbačen. Rockstar Games se potrudio izbrisati što je više materijala moguće, ali kao što svi znate, jednom kad nešto završi na internetu, zauvijek ostaje na internetu.

Videe vam ne možemo prikazati zato što Rockstar i njihova nadležna firma Take 2 Interactive pravodobno miču sve što je izbačeno na temi GTA 6, ali zato vam možemo sumirati informacije koje smo saznali temeljem svih slika i videa koji su izašli tijekom vikenda.

  • Bit će dva glavna protagonista, Lucia i Jason koji su navodno inspirirani popularnim kriminalnim parom iz prošlosti Bonnie and Clyde
  • Radnja će se odvijati u modernom Vice City-u u kojem će se i vratiti Malibu Club
  • Auti će imati detaljan interijer s kompletnim animacijama u first person perspektivi
  • Male pljačke će biti puno detaljnije s NPC-evima koji reagiraju na cjelokupnu situaciju
  • Policajci će sada pamtiti registraciju te model vašeg auta
  • Policija će vas još uvijek loviti po gradu, ali sada će koristiti taktike okruživanja, te će vam što više probati presjeći put da vas uhvate

Videi i slike koji su bili izbačeni su iz veoma ranog builda same igre, i definitivno neće ni blizu izgledati kao finalni proizvod koji ćemo vidjeti kroz nekoliko godina. Žao nam je kroz što developeri trenutno moraju prolaziti, leak ovakvih razmjera nikada nije bio izbačen, i ne možemo si zamisliti kakav stres bi mogao uzrokovati strastvenim game developerima koji rade na ovom projektu godinama, te da im generalna publika govori kako izgleda loše, iako je to rani development build.

Rockstar Games je pripremio izjavu u kojoj su rekli da se development nastavlja po planu, što je odlična vijest za sve GTA fanove!

Što biste htjeli vidjeti u novom izadnju GTA serijala?

 

a
[instagram-feed]
follow us on: