Najveće Najave s Nintendo Directa

Ovogodišnji Nintendo Direct se više isprsio nego ikada do sada, osim što smo dobili službeni naziv i malo gameplay-a nove Legend of Zelda igre, najavljeno je mnogo nastavaka popularnih serijala, pa pogledajte s nama što su sve najavili!

Također je najavljen nastavak za popularni JRPG Octopath Traveler u kojem možete igrati kao 8 različitih heroja, svaki sa svojom sudbinom i pričom, ako vam se sviđaju RPG igre sa bogatom pričom, onda je Octopath Traveler II za vas.

Za vas koji niste igrali Pikmina, to je igra u kojoj igrate čovjeka koji od okolnog života stvara takozvane Pikmine kojima on upravlja kako bi mogao riješiti zagonetke i doći do svog cilja!

Također je najavljen nastavak taktičke JRPG igre Fire Emblem, u kojoj bi gameplay trebao biti gotovo isti, samo sa novom mogućnosti igrati sa ili protiv starijih Fire Emblem charactera kao što smo vidjeli u traileru!

Za ljubitelje Bayonetta serijala, nakon 8 dugih godina čekanja, Bayonetta 3 je napokon najavljena, i gameplay izgleda fantastično. Baš me zanima kakve novitete će dodati u igru, ali morati ćemo se strpiti do 28.10!

 

 

 

 

a
[instagram-feed]
follow us on: