Izašao službeni opis za Assassins Creed Mirage

Twitter korisnik Tom Henderson, objavio je ono što se čini kao službeni opis za novu Assassins Creed igru čiji je naziv potvrđen da će biti “Mirage”.

 

Iskusite priču Basima, lukavog uličnog kradljivca koji traži odgovore i pravdu dok istražuje prepune ulice deveto stoljetnog Baghdada. Kroz misterioznu, drevnu organizaciju koja je poznata pod nazivom “Hidden Ones”, postat će ubojiti “Master Assassin” koji će promijeniti svoju sudbinu na načine na koje nikad nije mogao očekivati.

  • Iskusite moderni prikaz ikoničnih feature-a i gameplaya koji su definirali franšizu zadnjih 15 godina.
  • Parkourajte besprijekorno kroz grad i potiho sredite vaše mete s gadnijim atentatima nego ikada do sada.
  • Istražite veoma gust i vibrantan grad čiji stanovnici reagiraju na svaki vaš pokret, razotkrijte tajne četiri unikatna kvarta dok putujete kroz Zlatno Doba Baghdada.

Ako već posjedujete PS4™ verziju igre, možete dobiti PS5™ digitalnu verziju bez ikakvog dodatnog troška. Vlasnici PS4™ disk kopije, moraju taj disk staviti u PS5™ svaki puta kada bi željeli skinuti ili pokrenuti PS5™ digitalnu verziju. Vlasnici PS4™ diska koji kupe PS5™ “Digital Edition”, disk-free konzole neće moći dobiti PS5™ verziju bez dodatnih troškova.

Osobno sam uzbuđen što nam se Assassins Creed vraća nazad u Bliski Istok kao i prva igra u serijalu! Što mislite gdje će se sljedeći Assassins Creed odvijati?

 

 

 

 

a
[instagram-feed]
follow us on: