DICE je fokusiran samo na Battlefeild 2042 i ništa drugo!

 

Fanovi Mirror’s Edgea žao nam je, ali DICE posvećuje sve svoje vrijeme samo na Battlefield 2042. Voditeljica Rebecka Coutaz navodi da DICE “nema vremena za ništa drugo”.

 

 

 

Developer je uvelike postojao kako bi izbacivao sve više Battlefield igre tijekom godina, ali mi ćemo uvijek voljeti DICE zbog Mirror’s Edge i njegovog nastavaka Catalyst. Gotovo 14 godina kasnije, igra se još uvijek lijepo drži, od svoje uglađene minimalističke estetike do fluidnog pokreta glavnog junaka Faith. Igra je bila suprotnost DICE-ovoj uobičajenoj asortimanu i bilo je šokantno koliko je dobro radila.

Mirror’s Edge je akcijsko-pustolovna platformska igra koju je razvio DICE, a objavio Electronic Arts. Izdana je za Xbox 360 i PlayStation 3 2008. godine, te za Microsoft Windows 2009. Smještena je u izmišljenom gradu budućnosti, igra prati priču o Faith Connors, podzemni parkour kurir koji prenosi poruke izbjegavajući državni nadzor. Da bi napredovao kroz igru, igrač mora kontrolirati Faith iz perspektive prvog lica i završiti niz razina koje uključuju izvođenje niza akrobatskih manevara, uključujući skakanje između krovova, trčanje preko zidova i klizanje niz zip-line.

 

Nažalost, čini se da naše nade u treću free running avanturu blijede. 

 

 

 

 

 

 

 

a
[instagram-feed]
follow us on: