Diablo Immortal dobio ban u Kini

 

Prošlo je neko vrijeme od vatrenog izlaska igre Diablo Immortal

Tu su nam prve informacije iz kojih vidimo kako igra novčano prolazi. Naime, u dva tjedna Blizzard je zaradio 24 milijuna dolara…što nama smrtnicima zvuči odlično. Međutim, potpuniju sliku dobijemo tek kada to usporedimo s Diablom 3 (igra stara 10 godina) koji ih je učinio bogatijim za 210 milijuna u samo prva 24 sata. Usput, Immortal se još može pohvaliti s “iznimnom” ocjenom publike na metacriticu: 0.3!

No, ovo svejedno znači da je Diablo Immortal, gledajući zaradu, trenutno druga najveća mobilna igra.

 

Diablo Immortal je objavljen 2. lipnja za iOS i Android te kao otvorena beta verzija na PC-u, ali je brzo doživio negativne reakcije zbog svoje velike usredotočenosti na mikrotransakcije.

 

 

To je uključivalo izvješće objavljeno tijekom vikenda otvaranja igre koje je izračunalo da bi igrače moglo koštati i do 110.000 dolara za potpunu nadogradnju lika u igri.

Ubrzo nakon lansiranja, direktor igre Wyatt Cheng ustvrdio je na Twitteru da je reakcija na igru ​​bila “temeljena na dezinformacijama oko nje”.

 

 

 

Ali to nije sve! Uz to su čini se još dobili i ban u Kini!
Nakon što je zamislite ovo netko sa službenim Diablo Immortal računom objavio post i izrugivao predsjednika Xi Jinpinga.

 

 

 

 

a
[instagram-feed]
follow us on: