Call of Duty: MW2 Što znamo do sad?

 

 

 

Novi Call of Duty: Modern Warfare 2 trebao bi izaći krajem ove godine, a nedavni priljev vijesti dao je jasnu i uzbudljivu sliku što očekivati od nastavka. 

Modern Warfare 2 nastavlja se nakon ponovnog pokretanja Modern Warfare-a koji je izašao 2019. i vraća mnoštvo omiljenih likova obožavateljima kao što su Price, Ghost, Gaz i Soap.

 

Infinity Ward razvija Call of Duty: Modern Warfare 2 uz Warzone 2, a prvi bi trebao biti lansiran na PS5, Xbox Serije X i drugim platformama 28. listopada 2022. Nedavno je objavljen trailer gdje smo mogli vidjeti mnogo toga.

 

Najvjerojatnije će Modern Warfare 2 biti jedan od vrhunaca 2022. godine što se tiče igara. U međuvremenu, evo što sve trebate znati o Call of Duty: Modern Warfare 2:

 

Datum izlaska

 

Datum izdavanja Call of Duty: Modern Warfare 2 je 28. listopada 2022. Dok su Call of Duty: Black Ops Cold War i Vanguard lansirani sredinom studenog, čini se da Activision iskorištava prednosti manjeg jesenskog izdanja kako bi Call of duty: Modern Warfare 2 izašao u svijet malo ranije nego što se očekivalo.

 

Pričalo se još u siječnju da će Call of Duty 2022 izaći prije nego što je uobičajeno, zbog zadivljujuće prodaje Call of Duty: Vanguarda. Zapravo, Activision je tvrdio da Vanguard “nije ispunio očekivanja” jer igrači ne vole Drugi svjetski rat. S obzirom na glasine da će se radnja Modern Warfare 2 odvijati u modernoj Latinskoj Americi, možda to može ponovno pokrenuti franšizu jer ulazi u svoju 19. Godinu. Zanimljivo je kako MW2 (2009) još uvijek drži rekord u Guinnessovoj knjizi rekorda kao najigranija online igra ikada!

 

Modern Warfare trailer možete pogledati na ovom linku.

 

Dobili smo pravi pogled na ono što možemo očekivati u ovoj igri s trailerom koji je objavljen 8. lipnja. U traileru je prikazana cijela glumačka ekipa, kapetan Pricea, Kylea “Gaz” Garricka, narednik ” Soap” MacTavish, Ghost i novopridošli pukovnik Alejandro Vargas. 

Očekujemo divlje misije (uključujući onu koja se odvija pod vodom u amsterdamskom kanalu) i intenzivne vatrene borbe koje će vam ubrzati rad srca.

 

 

 

Modern Warfare 2 prednarudžbe 

 

Da, i prednarudžbe su već zaživjele. Ovo je prvi put da je Call of Duty igra na Steamu od 2017. godine. Activision Blizzard zadržao je Call of Duty igre na svojoj ekskluzivnoj Battle.net platformi, ali sada će i korisnici Steama dobiti priliku pridružiti se zabavi.

Prednarudžbe za Call of Duty Modern Warfare 2 su aktivne i za sada postoje dva izdanja: Standard, Vault Edition. Izdanje Vault uključuje:

 

Ghost Legacy Pack

Red Team 141 Operator Pack

FJX Cinder Weapon Vault

Battle Pass + 50 Tier Skips

10 Hours 2XP + 10 Hours 2WXP

Slično kao što je bilo s Vanguardom, Black Ops Cold Warom i Modern Warfareom, Activision će igračima dati priliku da se dočepaju nove verzije Call of Dutya prije izlaska.

Potvrđeno je da će PlayStation dobiti Modern Warfare 2 beta “barem pet dana” prije ostalih platformi, unatoč nadolazećoj unatoč tome što je Microsoft preuzeo Activision Blizzard. Modern Warfare 2 imat će otvorenu beta verziju dostupnu na svim platformama: PS5, PS4, Xbox Series X i S, Xbox One i PC putem Battle.net-a i Steam-a. Ako prednaručite igru, dobit ćete rani pristup beta verziji, ali ako ste igrač PlayStationa, beta verzija bit će vam dostupna najmanje pet dana ranije od svih ostalih.

 

Modern Warfare 2 priča

 

Modern Warfare 2 izravan je nastavak Call of Duty: Modern Warfare iz 2019. koji se odvija tri godine nakon završetka prethodne igre. Ako se sjećate – upozorenje na spoiler, igra se završava tako što kapetan Price sjedi s CIA-inim voditeljem Kate Laswellom kako bi razgovarali o prijetnji koju je predstavio Victor Zakhaev, razvoju situacije s generalom Shepherdom i formaciji iz Task Force 141. Ova priča se tehnički nastavila u Warzoneu, koji nas je ponovno upoznao s Ghostom i čak vratio neke ključne likove iz mrtvih.

 

Modern Warfare 2 Gameplay 

 

Iako se prvi trailer za Modern Warfare 2 naziva “najavom svjetske igre”, uglavnom se sastoji od scena. Prema onome što smo vidjeli, igra uključuje divlju misiju spuštanja niz bočnu stranu nebodera, misiju noćnog snimanja koja uključuje oboreni helikopter Apache te već spomenutu misiju temeljenu na vodi koja će maksimalno iskoristiti impresivni vizualni izgled Modern Warfarea 2 i novu mehaniku.

Activision obećava da će Modern Warfare 2 biti “najnaprednije iskustvo u povijesti franšize” – izgrađeno na potpuno novoj verziji zadivljujućeg IW Enginea Infinity Warda te ne bi trebalo biti iznenađenje da je otkrivanje gameplaya MW2 jedan od najiščekivanijih događaja iz 2022. godine.

 

 

 

 

 

 

 

a
[instagram-feed]
follow us on: