Blizzard kupuje game studio Proletariat!

 

Blizzard dovršava svoju kupovinu bostonskog studija za igre Proletariat, usmjeravajući njegove programere u rad na World of Warcraftu.

 

Proletariat je otkrio da ga je kupio Activision Blizzard nedugo nakon što je objavio da zatvara poslužitelje za Spellbreak, svoju fantastičnu Battle Royale igru. S početkom srpnja, Blizzard je najavio finalizaciju nabave Proletarijata i da će njegovi programeri raditi na World of Warcraftu.

 

 

 

 

Javnu izjavu dao je John Hight, generalni direktor Warcrafta, njegovim obožavateljima i pratiteljima. U izjavi je potvrdio da se najmanje 100 programera iz Proletarijata pridružuje Blizzardu kao predani programeri za World of Warcraft.

 

 

Suosnivač i izvršni direktor Proletarijata Seth Sivak također je objavio službenu objavu kojom se slavi transformacija Proletarijata u razvojni studio Blizzard. Pohvalio je Blizzard kao izniman studio za igre i objasnio zašto je oduševljen što može biti dio budućnosti World of Warcrafta. Twitter je isto tako bio pun Blizzardovih programera koji su pozdravljali svoju braću iz Proletarijata, a programeri iz Proletarijata brujali su o mogućnostima rada na World of Warcraftu.  Na kraju krajeva jedna sretna velika obitelj.

 

 

 

 

 

 

a
[instagram-feed]
follow us on: